gastatelierNa het geschikt maken van de stal voor niet agrarische activiteiten en het creƫren van een gastenverblijf hebben we op de boerderij in de Noordoostpolder tot eind 2020 onze activiteiten vorm geven en kunstenaars, schrijvers, muzikanten en andere makers ruimte geboden om (nieuw) werkt te realiseren en te presenteren in relatie tot de unieke omgeving die de Noordoostpolder biedt en/of de specifieke ruimte, bestaande uit de oorspronkelijke stallen. De maak- en presentatieplek waren hierbij verbonden met elkaar. Waarbij id11 als maak- en presentatieplek voor hedendaagse professionele kunstenaars een pioniersfunctie vervulde in de Noordoostpolder.

Per 31 December 2020 zijn we gestopt met onze artist-in-residence op de boerderij in de Noordoostpolder omdat we op zoek moeten naar een andere woon/werkplek.

kunstenaars & muzikanten
Jeffry Koopman, Daan den Houter, Lobke Burgers, Anja Vermeer, Inge Hoefnagel, Mia van den Burg, Pim van Halem, Nilesh Shidhpura, Wies Noest, Rosa Everts, Egied Simons, Lineke Hansma-Imthorn, Marie Claire Krell en Wouter Sibum. Roufaida, Gitta de Ridder en Hunting the Robot hebben er gewerkt aan nieuwe nummers. Het Europese Stage Europe Network was met zeven opkomende bands te gast.

locatie, data en tijden
IJzerpad 17 in Rutten gedurende de jaren 2017 t/m 2020

foto's
foto impressie>>


this site in English

Stichting id11